Aan tafel met Sint-Arnoldus Verzamelde gerechten uit de Zytholoog

Aan tafel met Sint-Arnoldus

Recensie

Op een ogenblik dat het overgrote deel van Nederland nog aan het ontdekken was dat er meer bestaat als pils, was Han al volop aan de kook met speciaalbieren. Iets meer dan vijftig recepten voor uiteenlopende  gerechten krijgen we in dit boek aangeboden. De iets minder vaardige koks moeten niet ongerust zijn, er staan heel wat echt eenvoudige gerechtjes bij, die letterlijk door jan en alleman kunnen gemaakt worden. Het boek opent met wat nadere toelichting omtrent het combineren van gerechten met bier, verschillende bierstijlen, verwante begrippen en bereidingswijze en bierkeuze. Genoeg dus om zelfs gastronomische analfabeten een flink stuk op pad te helpen! Elk gerecht wordt begeleidt door een bier, maar je kan natuurlijk voor een andere vertegenwoordiger binnen die stijl kiezen! Prachtige fotografie, deels van de hand van echtgenote Therese Bruggeman. Weeral een aanrader!

Boeken